עגלת קניות, 0 מוצר\ים
סל הקניות שלך ריק
במהלך הסדנה אני מזמין אתכם להתארח בקונדטוריה שלנו.
אחלוק ואשתף אתכם בסודות המתוקים של קפה ״קדוש״ ושלי ויותר חשוב מכך- אתן לכם כלים מקצועיים וטיפים רבים איך ליצור מאפי שמרים וינאיים מקוריים, איך להטביע את חתמכם האישי, ואיך ליצור שילובים ומרקמים חדשים.
יחד נעבוד עם חומרי גלם איכותיים ואלמד אתכם, שלב אחר שלב, את הבסיס והידע המקצועיים בקונדיטוריה תוך כדי שאכניס אתכם למחשבות שלי שעומדות מאחורי תהליך ייצור המאפים, בדיוק כפי שלמדתי אותם בוינה ומהעבודה עם אבא שלי ב״קדוש״.
המאפים שתילמדו הינם מאפי הדגל של ״קדוש״ והם מבוססים על בצק איכותי (המתכון בפרק הראשון) ובעלי מילוים שונים. בסדנה תלמדו איך ליצור את הבצק ואז ליצור ממנו מבחר של מאפים במילויים שונים, שלב שלב, איך לבנות את הטעמים והמרקמים ואפילו איך ליצור מאותם מרכיבים, מאפים חדשים שלכם.
הסדנה מתנהלת באתר סגור, אליו תהיה גישה לרוכשי הסדנה בלבד, מרגע ההרשמה.
חשוב לציין שהסיסמה שתועבר אליך ניתנת למימוש משני מכשירים בלבד (מהנייד/המחשב, לבחירתך).
יש להיכנס מראוטר /וויפי עם כתובת ip קבועה (ניתן לבדיקה מול ספק האינטרנט שלכם ובאחריותכם)
אין לגלוש על נתונים סלולרים!!!
ההדרכות מועברות על-ידי שף קונדיטור איציק קדוש, בשיעורי וידאו מוקלטים ומגובים במסמך PDF המפרט כמויות ורכיבים לכל המתכונים
בנוסף, ניתן לשלוח לשף קונדיטור איציק קדוש בכל שלב שאלות, כדי שהלימוד שלך יהיה אפקטיבי.
תוקף הגישה לסדנה למשך שנה שלמה.
וספר "הסופגניות של קדוש" שישמש אתכם בכל ימות השנה. כאן תמצאו עוד מ"הסודות של