עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
במהלך הסדנה אני מזמין אתכם להתארח בקונדטוריה שלנו.
אחלוק ואשתף אתכם בסודות המתוקים של קפה ״קדוש״ ושלי ויותר חשוב מכך- אתן לכם כלים מקצועיים וטיפים רבים איך ליצור מאפי שמרים וינאיים מקוריים, איך להטביע את חתמכם האישי, ואיך ליצור שילובים ומרקמים חדשים.
יחד נעבוד עם חומרי גלם איכותיים ואלמד אתכם, שלב אחר שלב, את הבסיס והידע המקצועיים בקונדיטוריה תוך כדי שאכניס אתכם למחשבות שלי שעומדות מאחורי תהליך ייצור המאפים, בדיוק כפי שלמדתי אותם בוינה ומהעבודה עם אבא שלי ב״קדוש״.
המאפים שתילמדו הינם מאפי הדגל של ״קדוש״ והם מבוססים על בצק איכותי (המתכון בפרק הראשון) ובעלי מילוים שונים. בסדנה תלמדו איך ליצור את הבצק ואז ליצור ממנו מבחר של מאפים במילויים שונים, שלב שלב, איך לבנות את הטעמים והמרקמים ואפילו איך ליצור מאותם מרכיבים, מאפים חדשים שלכם.
הסדנה מתנהלת באתר סגור, אליו תהיה גישה לרוכשי הסדנה בלבד, מרגע ההרשמה.
חשוב לציין שהסיסמה שתועבר אליך ניתנת למימוש משני מכשירים בלבד (מהנייד/המחשב, לבחירתך).
יש להיכנס מראוטר /וויפי עם כתובת ip קבועה (ניתן לבדיקה מול ספק האינטרנט שלכם ובאחריותכם)
אין לגלוש על נתונים סלולרים!!!
ההדרכות מועברות על-ידי שף קונדיטור איציק קדוש, בשיעורי וידאו מוקלטים ומגובים במסמך PDF המפרט כמויות ורכיבים לכל המתכונים
בנוסף, ניתן לשלוח לשף קונדיטור איציק קדוש בכל שלב שאלות, כדי שהלימוד שלך יהיה אפקטיבי.
תוקף הגישה לסדנה למשך שנה שלמה.
וספר "הסופגניות של קדוש" שישמש אתכם בכל ימות השנה. כאן תמצאו עוד מ"הסודות של קדוש"- מתכונים וטיפים שישמשו אתכם כמוצר משלים לחוויה בסדנה.
בעזרת המתכונים בספר תוכלו להגדיל את ארגז הכלים שלכם ליצירת טעמים, מרקמים ומגוון רעיונות יצירתיים,למאפים שלכם.
כי כמו שכבר אמרנו, הסופגניות הן רק התירוץ...
סופגניות מופלאות * קרם הערמונים המפורסם * מרמלדה מנצנצת מסוכר * מרשמלו פיסטוק אלוהי * כנאפה לוהט * קרמו שוקולד מושחת * מרנג לבן ומבריק * ריבת תות ביתית * קרמל מלוח * סוכריות טופי * נוגטין קריספי * עוגת גבינה קרמית * טירמיסו * קרם ברולה * ועוד מתכונים רבים לקרמים מופלאים וממתקים מיוחדים שיהפכו את ביתכם לקונדטוריה וקונפיסרי משובח מתי שרק תרצו.
הספר מספק הצצה נדירה לפרקים נבחרים מתוך מחברת המתכונים של הקונדיטוריה המיתולוגית של "קפה קדוש", שנוסד בשנת 1967 על ידי מאיר קדוש ז״ל, והפך לעסק משפחתי כאשר בנו איציק המשיך את דרכו ואליו הצטרפה בהמשך רעייתו קרן. בית הקפה פועל בשם זה מאז ועד היום ומשלב בין עולם האפייה הקלאסית לצד חדשנות ויצירתיות מהעולם המודרני.
דגם: | 0101 |